top of page

OM OSS

Vi brinner för att människor vill arbeta inom världens härligaste bransch, restaurang, på ett hållbart och enklare sätt. Vi vet att de sömnlösa nätterna måste försvinna, magsåren att det ska finnas någon på plats och de tunga momenten att starta igång och driva processer som sker utanför den dagliga verksamheten.

Vi arbetar aktivt med att ha positiva och drivna människor som vill arbeta. De tunga delarna att driva kandidatprocesser, hålla koll på kandidater, träffa människor och hitta rätt för din verksamhet. Med andra ord arbetar vi med branding internt där vi utbildar och coachar personer aktivt och kontinuerligt, håller personer uppdaterade och redo för just dig. 

När någon slutar på ditt jobb, ska arbetsbelastningen inte behöva bli enormt mycket högre för alla kollegor eller för dig. Vi är redan inne i den. Vi har varit där tillräckligt många gånger redan affekten blir omotiverad och branschstandarden sämre. Låt oss vara klara med det. Det är då det ska vara enklare för dig att jobba vidare. Då kan övriga verksamheten rulla på i samma takt som vanligt. Behöver du en partner som gör stora delar av jobbet för dig? 

Vi tror man gör det man är BÄST på. Vi gör grovjobbet med fingertoppskänsla för att du ska få rätt personal till din verksamhet. Tillsammans ska vi göra världens roligaste bransch så starkt och attraktiv som möjligt för nya & gamla talanger.

bottom of page