top of page

RÄTT PERSONAL DRIVER DIN LÖNSAMHETEN.

Produkten står för 40% av helhetsupplevelsen i ett restaurangbesök. Utan någon som planerar, räknar, serverar eller tillagar marknadens bästa produkter spelar det ingen roll vad produkten är från början. Lägg därtill en attraktiv arbetsmiljö med en företagskultur som attraherar rätt personal. 

Verkligheten har förändrats medans massan är kvar i gamla system och krav. Glappet är enormt stort.

Personalen är dem som driver upplevelsen och intäkterna. Och de gör det inte utan krav längre.

❌ Lösa anställningar
❌ Icke inkluderande
❌ Konstant tillgänglighet
❌ Ej möjlighet till vidareutveckling

Att driva företag på lösa anställningar eller att konstant vara kort på personal kräver enormt mycket resurser. Tid som egentligen bör läggas på att driva utveckling.

VÅR EXPERTIS

Hantverket, digitala system, nätverk och kommunikationen är framgången bakom en lyckad rekryteringprocess. Att våga tänka större och bredare. 

Vi arbetar tillsammans med dig från start till mål. Från grund- och kärnvärderingar till att ta fram rätt kandidatprofil. Däremellan sköter vi allt från annons, första intervju, tester, case och referenstagning. Under presentation och slutfasen är vi din rådgivare för bästa resultat.

För oss handlar det inte om en person till en plats utan att lösningen ska vara värdefull för din verksamhet. Ibland kan en kombination av två personer bli ännu bra.

✊🏽 HANTVERKSMODELLEN

Marknaden går mycket snabbare nu. Chansen att tappa en kandidat på vägen eller är att du inte håller personen uppdaterad. Allt fler kandidater går på fler anställningsintervjuer. 
Därefter väljer "dem" vad de vill jobba. 

Vi sonderar marknaden för dig. Rent ut sagt. Vi skapar intresset hos kandidaten och säljer in Ert företag. 

Vi arbetar med de bästa kombinationerna när det kommer till kandidatresan för dig som företag. Det genom att delta i flera fysiska och digitala nätverk, uppdatera kandidatbanker frekvent och annonser på noga utvalda medier och Headhunting. 

Du får med andra ord någon som driver hela din process så du kan träffa kandidater. Som det var förr. Fast enklare och med större data. Vi agerar sedan rådgivare i din beslutsprocess.

Det kallar vi hantverk ✊🏽

 

SAMARBETSPARTNER - "GÖR DET SJÄLV"

Har du förstått vikten av att vara med i ett nätverk som driver affärer och kontakter? Då vet du exakt vad det handlar om. Vårt nätverk är fokuserat och inspirerat för att du ska få ytterligare +100 sidor och en större marknadskanal i din rekryteringsresa.

Du får en egen personligt uppbyggd kandidatsida. Som drivs med dina värderingar och attityd. Vi sätter upp den tillsammans med dig.


✅Håll koll på dina egna kandidater och processer.
✅ Se hela din process i telefonen, dygnet runt. Året runt. 100% digitalt.
✅ Sorteringsverktyg.
✅ Delta i ett större nätverk.
✅ Marknadsföring på alla jobbkanaler. Din layout.
✅ Ett knapptryck till din nästa medarbetare.
bottom of page