top of page

AKADEMIN

Vi tycker det ska vara lättare att få rätt förutsättning till ett arbete. Vår talangakademi är tillför dig som vill skaffa dig erfarenhet och känna dig trygg i ditt arbete innan du kommer dit. Självklart hjälper vi dig in i arbetslivet eller vidare till nästa arbetsplats. 

Det här är inte för alla. Det här är för dig som faktiskt vill kunna påverka dina egna resultat och lön. 

Desto fler utbildningar du går igenom, desto mer kunskap och verktyg kommer du att få tal del av. På så vis kommer du att bli certifierad och kunna kräva en högre lön på din kommande arbetsplats. Det här är Framtidens utbildningsportal som ska hjälpa dig att bli mer motiverad och engagerad på ditt arbetet.

Vi ger dig verktyg till att öva till att öka din kunskap och lön hos din arbetsgivare då vi är håller en hög kvalitativ standard på våra utbildningar. Efter varje avslutad kurs kommer det att kunna ge dig rätt verktyg att öka på företagets lönsamhet och din egna lön. 

Talangakademin är certifierad och när du gått igenom utbildningen och svarat på alla frågor kommer vi veta att du är redo för arbetslivet. 

ENTREVÄRD

INTRODUKTION

Samla allt under samma tak!

Ge dina anställda rätt förutsättningar för att göra ett så bra arbeta som möjligt. 

Jag du hörde rätt. En del som vi hör och upplevt inom denna bransch är att man aldrig når de förväntningar som sätts på en.  

 

Vi har glömt det, tänker om och tänker nytt. 

 

Tänk dig ett system där de anställda Så fort du har nyanställt kopplas plattformen ihop med den anställda och dina program som du använder. De fyller i alla sina uppgifter en gång på ett ställe, ni pratar lön som matas in manuellt eller med hjälp av andra system som vi synkroniserar till vårt.

Därefter kommer du och medarbetarna in i en presentation av företaget, hur ni arbetar, vad alla har för befogenheter med mera. Det ger en positiv känsla direkt vilket seriöst företag som man börjat arbeta för.

Vidare kommer den interna kommunikationen styras från denna plattform, synkning med schema, vloggar i form av företagskultur och information till medarbetarna.

 

Det kommer finnas generella  vloggar som finns tillgänglia i utbildningsmaterial inom relationsskapande och merförsäljning.

Det finns även en gemenseam kalender tillgänglig som administratören dagliga och stående arbetsuppgifter och aktiviteter till de som arbetar. 

  

Det här kommer effektivisera hela din verksamhet, hålla koll på att dagliga rutiner sköts, lätt att åtgärda de fel som uppstått och mycket mycket mer.

laptop Work
Hjälpande lärarkandidat

UTBILDNING

 

För att medarbetaren ska trivas och utvecklas krävs att verksamheten lägger ner tid och resurser på utbildning. Det finns många olika utbildningar och program som man kan välja. 

Vi har samlat på oss väldigt mycket erfarenhet under hela vår karriär inom restaurangbranschen. Vi har fastnat i gästen och i hur man gör gästen mer än nöjd. 

 

Vi delar gärna med oss om serviceutbildningar där gästen är i fokus, aktiviteter för att skapa effektiva team och hur försäljning  blir mer naturligt i relationsskapande. Och ja, självklart är den tillgänglig i vår plattform.

Med vår plattform är arbetet redan gjort och du får förklarat hur er verksamhet kan ta nytta och implementera olika utbildningar. 

 

Vill du hellre skapa dina egna utbildningar så kan du ladda upp de och skicka ut till dina medarbetare genom appen.

 

Är ni i behov av föreläsning om hur service och försäljning går hand i hand är det bara att trycka på knappen nedan.

 

Kontakta oss genom att trycka "BOKA" för offertförfrågan. 

 

UTVECKLING

 

Ser du att gästerna utebliver och du har kört fast i ditt koncept? Behöver du hjälp att diskutera fram ett nytt koncept eller konkritisera det för att komma tillbaka tillbaka glansdagarna? 

Varför har du inte lika mycket besökare nu som du borde ha,  vad är det som händer i ditt kvarter och hur får du fler bokningar till din restaurang. 

När var senaste gången du tog dig tid till att se över färg och form, din meny i mat och dryck eller ta reda på vilka marknadsföringsaktiviteter som är lämpliga för ditt gästklientel?

Frågorna är många... Vi har inte alla svar, men diskuterar gärna utmaningarna som ni står för. Vi kan människor, ekonomi och har säkerligen många idéer som kan göras för att utveckla verksamheten för att vara modern.

Varför inte boka in ett möte med oss för att se hur vi kan utmana er? 

 

Mixolog förbereder en drink
iPhone

KOMMUNIKATION

 

Kommunikation är den viktigaste delen för att öka trivsel på arbetsplatsen. Dagens och morgondagens anställningar kräver att vara involverade i vad som händer och sker på sin arbetsplats. Oavsett vilken position man har vill man känna delaktighet och få feedback i hur verksamheten går.

 

Vi har strategin för hur du kan optimera och förenkla din interna kommunikation.

Extern kommunikation är hur du kommunicerar ditt varumärke utåt som gästen ska känna när de kommer. Hur bra relation och information ger du till dina gäster idag? Vilka budskap vill du ge? Vilken ROI har ni på alla era kampanjer?

Vi har kompetens för att skapa starkare relationer med din målgrupp online. Vi har bra koll på vilka marknadsaktiviteter som ska sättas in under olika tider på året.

 

 

KUNSKAPSBANK

 

Varje vecka kommer vi att dela med oss om vad som sker i branschen som kan hjälpa din organisation att utvecklas. 

 

Det är dags att göra Världens bästa bransch mer seriös än vad den har varit. Här kommer även viktiga datum att publiceras, såsom lönesamtal och hur du kan agera, semestrar och dagar som kan hjälpa dig att omsätta mer pengar med enkla metoder.

Visa mig!
bottom of page